Leka turist på Marstrand

Vi kunde inte önskat oss bättre väder den här helgen. Svensk sommar när den är som bäst och helt perfekt när man ska visa släkten det vackra på vår sida av Sverige.

Vi tog oss till Marstrand. Med bil denna gången och det med allt vad det innebar. Leta parkering och så typ. När vi hade parkerat och alla klev ur bilarna visade det sig att yngsta tjejen var barfota. Det där med att ta på sig skor när vi åkte hade hon inte ens tänkt på… är man åtta år kan man ju inte tänka på allt. Eller?

Efter att ha löst flipflops tog vi färjan över till Marstrandsön.

Hur spännande som helst. Och ensamma var vi inte. Det var rätt många som, precis som vi, tyckte att Marstrand var en bra idé på midsommardagen.

Vi valde att gå norrut först. Det blåste lite så vi tänkte att det var skönt att ha vinden i ryggen mesta delen av promenaden runt ön.

Och vilken fin promenad vi fick.

Precis så som det ska vara när det är som bäst. Det hoppades på klippor och spejades på spännande saker. Det var riktigt roligt att försöka se allt genom våra gästers ögon. De som såg det för första gången. Tänk vad lätt det är att bli hemmablind.

Vi avslutade med lite bad och så självklart en fika på Bergs innan vi tog färjan tillbaka. Ja, och så lite krabbfiske så klart.

Behöver jag säga att alla somnade gott när det var dags för natten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s