Efter Ebeltoft kommer Sejerø

Jag säger inte att det är tjatigt men det blev ännu en blå dag på havet. Segling initialt men efter två och en halv timme blåste det bara runt 2,5 m/s så motorn fick stötta mer och mer och till slut rullade vi in och gick för bara motor.

Jag har varit nyfiken på Sejerø länge och verkligen sett fram emot att besöka ön och efter fyra timmar på havet kunde vi se land.

Vi (läs jag) hade oroat mig lite över det här med att få plats, jag menar det är liksom inte bara att gå till nästa hamn. Den är ju typ ett par timmar bort i så fall. Jag hade inte behövt oroa mig. Här var gott om plats när vi kom och efter oss kom säkert ytterligare 30-40 båtar som även de fick plats.

Här är usel täckning så jag kan bara lägga upp bilder tagna med mobilen. Jag får lägga upp lite fler bilder när vi kommer till nästa ställe men här är grymt fint!

Fler bilder finns på min Instagram. Enlisailivet heter jag där.

Nu preppar vi för cykeltur på ön. Det blir nog varmt idag igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s