En varm dag på Tunø

Ja, vad säger man? Värmen och solen är förrädisk. Det fick jag känna av igår. Plötsligt mådde jag bara inte bra. Svårt att beskriva hur jag inte mådde bra men jag blev väldigt trött i hela kroppen. Det tog inte lång stund för mig att komma på att jag varit slarvig med att dricka vatten under dagen så jag gjorde vad jag kunde för att återställa vätske- och saltbalansen och sedan somnade jag nere i båten.

Det var efter att vi gått en sväng på ön som det här hände och jag hade även varit upp en sväng i klocktornet som på Tunø även extraknäcker som fyr.

När vi kommer till nya ställen (även om vi varit där förut) gillar jag att se mig om. Alltid finns det något att upptäcka och överallt hittar jag vackerheten i olika saker.

Efter att jag kvicknat till gick jag och badade och det var precis vad jag behövde men helt hundra mådde jag inte under resten av kvällen heller.

Men – En trevlig kväll blev det. Mycket trevlig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s