Philips sommar

Äldsta dottern har passat Philip under vår semester. Eller egentligen passat vårt hus OCH Philip. Vi brukar ju ha honom med på båten men när dottern erbjöd sig att ha honom hemma fick vi möjlighet att planera för lite längre avstånd med båten. Har vi hund ombord vill vi inte gärna gå längre än 6 timmar och i Danmark är det långt mellan hamnarna.

Det dåliga samvete som jag haft har jag fått släppa. Den här sommaren med det väder vi haft hade varit jobbigt för Philip. Vi är ju utomhus i princip dygnet runt och i år har vi haft en stor lampa hängande över oss från det att solen gått upp tills solnedgång.

Istället har Philip varit hemma i huset och kunnat hitta skugga och svalka inomhus. Det där med klinker är riktigt bra på sommaren.

Idag är det lite svalare och njuter gör han likväl. Liksom vi. Det är svårt att gå inomhus efter fyra veckor utomhus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s