Är det inte det ena

Det är snart 20 år sedan jag fick skadan u min rygg. En punkterad disk som emellan ger mig duktigt ont. Sedan stroken har jag märkt att ryggen får kompensera mycket. Bl à när det kommer till att lyfta det förlamade benet men även tyngden av armen.

Nu var det visst dags för ett skov igen och jag har fått ta till de riktigt starka medicinerna för att kunna röra mig.

Behövde jag detta nu? Nejdå men det kommer gå över den här gången också. Tyvärr fick vi ställa in vår tripp till Strängnäs Många timmar i bil är inte bästa medicinen. Det får bli soffläge och något bra på tv med hundarna tätt intill.

En reaktion till “Är det inte det ena

  1. Kan inte annat än tycka det är för d-t att du ska fortsätta drabbas – och hoppas att även detta omhändertas med samma järnvilja som allt annat du företar dig. Kram – Per

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s