Sovmorgon

Maken väckte mig så jag kunde ta värktabletter innan jag gick upp. Så att de skulle ge mig lindring innan. Somnade om en stund och det var jätteskönt. Väcktes sedan av pussar från Astra och Nike o h kaffe på sängen innan jag tog en dusch. För ett år sedan kunde jag inte duscha själv men det gör jag nu.

Frukost och sedan vila. Allt jag gör tar energi och att duscha o h klä på sig är inget undantag. Vilar alltid på förmiddagarna och har sällskap av hundarna. Idag av Astra och Nike. Pjilop är hos äldsta dottern i helgen och har egentid med henne.

Vi ska ha gäster ikväll och för att orka det behöver jag ta det lugnt idag. En del av att lära mig hantera hkärntrötthet som ag fått efter stroken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s