Det där med ryggen ochsmärtan

Ryggen fortsätter att bråka med mig och jag fortsätter att ta det lugnt. Det blev aningen dumt igår. Jag fick så ont att jag svimmade. Kroppen stängde bara av. Som tur var såg maken det hända och kunde fånga mig innan jag slog i golvet. Jag vaknade till liggande på golvet med en orolig make stående över mig. Orolig över att det kunde vara en ny stroke eller att jag skadat mig. Han hjälpte mig upp och vi tog oss in i sovrummet där jag ännu en gång fick så ont i ryggen att jag svimmade. Denna gång över sängen. Och där blev jag liggande. Maken jobbade sedan hemifrån fram till lunch då äldsta dottern kunde lösa av honom så att jag inte skulle vara själv hemma. Det blev soffläge hela dagen och smärtstillande. Hundarna verkade nöjda. Ute spöregnade det.

Idag är det något bättre och jag såg till att inte ta medicinen på fastande mage. Hade inte lika ont under natten och var bara lite snurrig när jag vaknade. Efter en stund vågade jag mig upp och till och med in i duschen utan att något hände.

Det blir ännu en dag raklång i soffan. Och maken jobbar hemifrån.

Hjärntröttheten håller sig dock lugn och det är ju alltid något att vara glad för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s