Tuffa beslut

Pjilop. En av våra rödvita Snurrskallar kom till oss efter att vår första hund sintra hastigt hade gått bort i cancer. Han var då fem år. Det senaste året har jag blivit gammal och skröplig det har visat sig att han har artros och spondylosOch snart skoven har kommit tätare nu fanns det inget att tveka på längre och idag fick han somna in lika tufft som det är tjänstemän som ett rättbeslut. Ett besluts man som hundägare vet om att hon kommer att få ta självklart ledsamt och tomt hemma nu men Astra och gnista och Nike kommer till att vi har och göra ändå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s