Tillbaka på Högsbo neurorehab

Redan när jag skrevs ut från Högsbo förra året pratades det om en ny rehabperiod där o h nu var det skötsam dags idag att skrivas in. Vi åkte hemifrån i god tid. Faktiskt extra god tid efter att ha sett fel på klockan. Tur i oturen eftersom vi fick vända i Kode då vi glömt några saker. Bl framme parkerade vi bakom huset och gick runt mot entrén som visade sig vara avstängd. Bara att knata tillbaka till baksidan o h in den vägen.

Det blev inskrivningssamtal med sköterska och läkare innan jag fick mitt rum. Enkelrum även denna gång.

Redan imorgon har jag permission och åker hem över hos så det var inte mycket jag hade packat med mig

Lunch och då åkte maken till sitt jobb och efter lade jag mig på rummet för att vila. Då kom jag på det. Klockan som tickar. Vi hade glömt att ta ur batteriet. Får be någon hjälpa mig med det sedan.

Här händer inte mycket mer idag. Imorgon hoppas jag att jag får börja med lite möten.

Sex till åtta veckor ska jag vara här. Allt beror på hur det går för mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s