Idag sotar jag för igår

Idag är jag trött och helt slut. Jag visste att det kunde bli så men fick ju också massa energi av att hälsa på på jobbet. De hade flyttat in i nya lokaler och det var länge sedan jag hälsade på dem så jag hade bikt in en fika.

Sååå fina miljöer. Och energin av att träffa vänner och kollegor är guld värt. Ett par timmar blev jag där för att sedan åka och fixa naglarna. Fåfäng som jag är har jag gjort det sedan jag kom hem från sjukhuset för ett år sedan. Gillar att det får mig att känna mig fin. Läggs ju in på neurorehab i fyra veckor på torsdag så det fick bli glada färger som piggar upp.

Efter en dusch och frukost med maken landade jag och hundarna i soffan. Idag är det vilodag. Imorgon ska jag luncha med en kollega och packa inför Högsbo

En reaktion till “Idag sotar jag för igår

  1. Du tycks ha mycket omkring dig igen och det glädjer jag mig oerhört mycket åt. Men är samtidigt lite orolig. Hoppas nu att Högsbo ska ge dig den vederkvickelse du så väl behöver. Lycka till. Per

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s