Försöker utmana mig

vaknade på fredagen och hade ont i huvudet så jag avbokade min rehab. Jag avbokade inte lunchdejten med en vän och make. Körde ner mig till torget.

På kvällen hämtade en annan vän mig för en tjejkväll på Moltazdesignshop. Mycket trevligt och mysigt och med god mat och dryck.

Trots ganska mycket under dagen mådde jag o h huvudet ok. Kanske är jag genom det värsta av hjärntröttheten. Jag hoppas det!

Lördagtullbringade jag med mamma och jag visade henne Kärrstegens gård i Ljungskile. Ställer fick godkänt och vi åt en god lunch innan vi tittade bland alla fina saker i butike. Det märks att julen är i antågande.

Tyvärr missade vi öppettiderna för butikerna i Ljungskile så det får vi ta en annan gång. Älskar Style by Madde och Sprudla. Tur att de finns på nätet också

Timmen vi fick natten till söndagen märkte inte jag av förrän på eftermiddagen när det blev mörkt tidigare.

Jag fick gjort lite ärenden på torget. Finns lite att fixa inför min rehabperiod. På torsdag påbörjar jag en fyra veckor lång g period med intensivrehab på Högsbo neurorehab. Jsg läggs in på avdelning men kommer hem på permission o adagio natt och helgerna.

Idag väntar fikabesök på jobbet o h nya naglar. Fram till det är dags myser Astra och jag i soffan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s