vardag igen

två dagar varje vecka åker jag till närhälsan för träning. det är både med arbetsterapeut och sjukgymnast. arbetsterapeuten har fokus på arm och hand ovh sjukgymnasten resten. jag har lite bekymmer med en hälseneinflamation och ont i nacken och får behandling för det. Nacken är en konsekvens av at axeln och skuldran är subluxerade, dvs nästan ur led, även de musklerna som håller axelpartiet på plats förlamades. istället kompenserar nacken och blir snedbelastad. hoppas verkligen att det blir bättre i takt med attvjag kan styrketräna mer och bygga upp de musklerna igen.På tal om styrketräning blev vi med hemmagym hastigt och lustigt. Lite så går det till här. Har vi fått en ide ligger vi inte på latsidan. Vi ska ha gymmet i badrummet uppe. nu måste vi (maken) få bort hörnbadkaret också. Jagar också efter en crosstrainer så kan jag träna massor hemma. längtar lite efter att få upp pulsen lite.

Tittade på Sofias Änglar igårkväll och kunde känna igen mig i mycket av det Frida sade.ramförallt

det finns inte en dag när jag mår bra hela dagen

Men nu har jag haft några bra dagar. det gör mycket att få ordning på sömnen och jag har massa kul att se fram emot. Att få mer och mer funktion i handen bidrar också och även om jag kan skrika av frustration börjar jag få till det där med att knäppa en dragkedja. sen ska jag ge mig på knappar också så att jag kan plocka fram mina jeans igen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s