Insomnia

Sover oftast bra men emellanåt blir hjärnan lite för aktiv och går inte att stänga av. Tydligen är det dags för en sådan period nu. Såååå frustrerande. Att testa med tyngdtäcke är inget alternativ för mig. Efter att ha haft en sida av kroppen förlamad får jag lätt panik bara av att hundarna ligger på täcket så jag inte kan röra mig.

Hoppas det går bättre ikväll. Ska idag organisera min garderob. Maken har fixat en hel vägg med hyllor åt mig för att göra det lättare att själv hantera kläder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s