Vardag igen

Jul- och nyårsledigheterna är över och familjen är tillbska på jobbet igen. Hade ju hoppats kunna börja jobba nu men så blir det ju inte. Istället blir det fokus fortsatt träning. Mål är ju något som motiverar mig och självklart har jag satt upp några.

  • Gå minst en promenad på 0,6 km varje dag
  • Börja träna på gym under januari
  • Börja springa under februari
  • Yinyoga en gång i veckan
  • Träna på alla möjliga sätt för funktion i arm och hand. Finmotorik lär dröja
  • Vara snällare mot mig själv

Tänker ofta på hur snabbt allt kan ändras. Jag var på ett riktigt bra ställe i livet och allt ändrades på en sekund. Under året ska jag tillbska till det bra stället även om det blir på ett annat sätt

Just nu önskar jag bara att sluta frysa. Vet inte om jag har någon skit i kroppen eller om det beror mest på dålig cirkulation i den förlamade sidan.

En reaktion till “Vardag igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s