En kanonhelg

Börjar vänja mig vid tanken att jag numera är sjukpensionär och inte kommer att återvända till jobbet. Det var inte riktigt planen men är ändå glad att min begäran om omprövning av ansökan som blev avslagen beviljades efter de kompletteringar min läkare och arbetsterapeut skickade in. Det jag behöver förlika mig med är att jag inte misslyckats i min rehabilitering utan att det beror på den skada som stroken orsakade på min hjärna. imorgon är det avtackning av mig på jobbet. Något jag är säker kommer att bli tufft och känslosamt.

Men vilken helg det varit. Vi hämtade ut husbilen och körde till Skärhamn där våra vänner haft sina segelbåtar liggande över vintern. Först lite bubbel mm på bryggan innan vi begav oss till sittbrunnen på på när den värmande solen försvunnit

Fler vänner anslöt och några av oss flyttade oss vidare till Alinde där vi lagade ovh åt en mycket god middag nere i ruffen. Astra var med och höll sig i sittbrunnen.

När vi knatade hemåt i natten var det halt av frost både på däck och bryggan. Än är det kallt på nätterna

Vi sov gott och vaknade till en kall men vacker morgon. Efter frukost körde vi mot Mollösund, en av våra favoritplatser. Eftermiddagen tillbringades i solen där vinden tyvärr var lite kall, men inget som två filtar inte kunde avhjälpa.

Solnedgången blev precis som vi hoppats magisk. Hade norrskenet visat sig hade dagen varit perfekt.

Efter att vi ställt av husbilen åkte vi och hälsade på sju bedårande welshvalpar. Jo. Vi blev visiterade när vi åkte därifrån.

Väl hemma anslöt två döttrar för middag och mys.

Det här sjukpensionärslivet verkar ju ändå rätt okej 😁

En reaktion till “En kanonhelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s