och livet har sin gilla gång

Trots att det inte händer så mycket här på bloggen rullar allt på i det som har blivit det nya vanliga. Det nya vanliga kryddat med corona då. Ett tag kändes det som att den – Coronan-höll på att ge sig men så slog Omikron till och även om både maken och jag är trippelvaccinerade sedan före jul var det bara att dra ner hatten igen. 

Tränade på Friskis under hösten men nu blir det hemmaträning för hela slanten. Och promenader utomhus. Crosstrainer, roddmaskin, pilatesboll och en nyinköpt skivstång räcker ganska långt.

Hjärntröttheten är ett kapitel för sig men jag tror att jag har knäckt koden. Åtminstone för nu. Att göra något som håller på längre än 30 minuter utmattar mig och tvingar mig att vila. Det har givetvis lett till en stor omställning i livet. Träningen ger mig energi men det är fortfarande så att jag behöver vila efter att jag gjort mig i ordning och ätit frukost.

….och hörni – det börjar bli ljusare och vi går mot vår även om det kommit mer snö de senaste dagarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s