En lördag i Kalmar

Kalmar är fint och det var vädret också. Alltså sportade jag shorts och linne på dagen. Tror nästan att våren är min favoritårstid. Vi tog en promenad ner till hamnen och satte oss i lä från den lite kyliga vinden. Maken ordnade kaffe från husbilen och färska , frasiga wienerbröd från affären. En väl spenderad timme helt klart

På kvällen var det födelsedagsmiddag på en av krogarna på Larmtorget. Vi åt och drack gott och fick en trevlig stund innan ungdomarna gick vidare i natten och vi drog oss tillbaka till husbilen. Kul att få klä upp sig lite även om klackar på de kullerstensbelagda gatorna i staden kanske var lite överkurs när man fått lära sig gå igen

Söndagen har tillbringats på hemväg utan mer än lunchstop. Allt gick bra och nu kommer jag behöva vila i flera dagar. En sån här utflykt tar på krafterna. Men är ändå hanterbar numera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s