Koller och uppföljning

Vid mitt senaste läkarbesök för uppföljning efter min stroke tog jag upo några saker med min läkare. Ett födelsemärke, min onda häl och en hudflik innanför läppen.

Födelsemärkesundersökningen gjorde jag på min födelsedag och den var utan anmärkning.

Förra veckan röntgade jag min vänstra fot och igår träffade jag en ortoped. Jag har haft besvär med hälsporre nästan sedan stroken och periodvis är det ordentligt besvärligt. Trots stötvågsbehandlingar och tejpning av hälen kan jag ibland inte ha foten ens liggande mot ett underlag och jag går fel för att det gör ont

Det syntes inga skador eller fel på röntgen och läkaren trodde inte heller att det skulle gå att åtgärda med en operstion (phu vill liksom inte vara enbent igen ens för ett kort tag)

Istället rekommenderade hon fysioterapi med mål att stärka foten så det får jag fortsätta med.

Idag var det dags att ta bort hudförändringen innanför läppen

Det ser ut som en vanlig blåsa men jag har haft den i mer än sex månader.

Jag blev väl omhändertagen, bedövad och sedan klippte de bort hudförändringen de kallade det. i och med att jag äter blodförtunnande medicin brände de och satte ett stygn för att blidstilla. Allt som allt tog det inte mer än kanske åtta minuter. Som bonus fick jag en underläpp som vissa skulle betala dyrt för.

Nu skickas det som klipptes bort på analys och jag hoppas att de inte hittar något

Största problemet nu är att jag inte ska äta eller dricka något varmt. Jag menar inget kaffe?! Idag får det bli cola istället och nu efter att bedövningen har släppt kan jag dricka utan att spilla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s