Som en sommardag

Älsk på vädret nu. Tror att jag går på solenergi. Jag mår så bra av den

Vaknade tidigt och kunde köra maken till tåget så att jag kunde ha bilen. Unnade mig att krypa ner under täcket igen när jag kom hem och sov faktiskt en stund till. Sömnen är väldigt viktig för mig så den försöker jag prioritera för att orka mer.

Hade redan igår bestämt med en vän att jag skulle hänga med henne hemma hos henne så jag packade badkläder och åkte dit

Hon hade dragit igång poolen för säsongen så vi badade rätt mycket och hade det väldigt skönt. Hon bjöd på lunch och jag fick hänga en stund även med gudsonen. Som han körde med oss. Vi skulle fånga bollar och annat han kastade i poolen men mös också i skuggan medan han pt sin lunch

Höll nästan på att missa att hämta maken vid tåget men slet mig från sommarträningen till slut.

Det här vill vi ha mycket mer av.

Avslutade dagen med att köpa ett par högklackade sandaler. De ger en extra svårighetsgrad när jag ska gå men skam den som ger sig

En glass hann jag även med tillsammans med maken

Skulle tro att jag somnar gott ikväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s