Baksmälla igen – suck

Imorgon vill jag laga köttfärssås till middag. Det var det sista jag sade när vi gick och lade oss igår. Sen började en helvetesnatt. Jag kund inte somna och låg och snurrade tills jag tröttnade och gick upp en stund.

Gjorde ett nytt försök en stund senare men resten av natten låg jag och snurrade. Det var varmt och fläkten i taket lät.

Sömnen blir störd när jag är hjärntrött. Det börjar jag lära mig nu. Hjärntröttheten är en konsekvens av resan till Kanarieöarna skulle jag tro, även om det funkade bra när vi var iväg.

Nu gäller control alt delete. Vila och återhämtning och träning. Träning verkar återställa systemen i kroppen så det var bara att dra på sig träningskläder och köra ett pass. En timme senare klappade jag mig själv på axeln och tog en dusch. Nu hoppas jag att träningen ger effekt ikväll och att jag sover bättre inatt.

Och nej – jag kommer inte laga någon köttfärssås ikväll.

En reaktion till “Baksmälla igen – suck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s