Maken har ett nyfunnet intresse. Sedan jul har han rökgrillat (low and slow) ett antal skinkor på vår koleldade Weber. Sedan mitten av veckan står det en ny grill på vår altan. En Kamadu Sumo som den inte okände Jureskog är inblandad i.

Igår skulle den invigas och det med en Picanha.

Köttet fick gå till 47 och sedan virades den i slaktarpapper och fick, enligt konstens alla regler, vila en timme i en kylväska.
Hur det blev? Kanongott!

Vårt trevliga sällskap bidrog säkert till det också. Vid 23 tog min hjärna slut och vi gick in men fram tills dess hade vi suttit ute även om det var lite kallt

Min cortenstålkamin jag fick i femtioårspresent förra året fick jobba och bidrog med både mysfaktor och värme.
Verkligen trevlig att ni sent omsider har tagit till vana mat som vi gladdes åt tillsammans i Brasilien på 80-talet. Och nu tillagad efter alla konstens regler. Bem feito – Per
GillaGilla