En lördag i juni

Att börja dagen med att träna varannan dag försöker jag hålla i som vana. Det är inte alltid jag lyckas men igår blev det ett 20-pass. Tjugo minuter crosstrainer och sedan styrka med tjugo repitioner av varje övning. Efter träningen och en dusch var det skönt att sätta sig i en av fåtöljerna på altanen och landa lite. Jag visste ju att dagen skulle innehålla många sociala aktiviteter.

Först kom vänner som hade kullbrodern till vår första hund Sintra.

En av alla otaliga bilder på Sintra och Rufus

Nu har de ettårige Alfred och vi Astra och de leker bra ihop också. Yngsta dotterns Gnista var med och lekte på ett hörn också.

På kvällen vi bjudna till fina vänner på middag. De bjöd på fantastisk mat. Oxkind

Det var en mycket trevlig kväll som inte bara innehöll god mat utan även dans och en lite spontan hårklippning 😀 innan vi ställde oss på våra kickbikes och rullade hemåt i natten.

Tyvärr hade jag, eller rättare sagt min vänstra fot en liten incident med en vass kant på cykeln och det i kombination med att jag äter blodförtunnande medicin ledde till ett mindre blodbad. Inget farligt men jag är omplåstrad på bästa sätt nu om än lite öm på knölen på insidan vristen. Men kvällen var helt klart värt det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s