Att njuta av livet

I veckan kom sommaren på besök och jag var en av alla som njöt stort. Sol gör mig glad men jag får ta det i lagom doser då hjärnan inte uppskattar kraftigt ljus under för långa stunder.

Men fram kom solsängen och bikinin.Jag pluggade i airpodsen och lyssnade på min ljudbok i många sköna timmar.

Fint väder bjuder även in till utflykter så igår cyklade maken och jag till Kåkenäs för lite havsluft och sol. Som vanligt när det är sol har jag inte så långa kläder på mig, igår, shorts och linne,vissa av de jag mötte hade både långbyxor, handskar och täckjacka.Generellt sett är jag dålig på att svettas in våren.På Kåkenäs fikade vi och somliga(läs jag) var till och med i och kände på vattnet. Än badar jag inte, det var kallt. 7 grader hörde jag av någon

Det var första turen med den trehjuliga cykeln för våren men också första gången efter mitt misslyckade försök med tvåhjuling. Lite läskigt kändes det men jag är inte den som ger mig utan hoppas på många cykeltur under vår, sommar och höst.

Åtta kilometer blev det och det känns i benen idag. Efter turen hann jag sola en stund på altanen också.

idag regnar det och är grått. Vilken tur att vi cyklade igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s