Provtagningar och nålar

Efter provtagningarna och ett EKG blev det dags att sätta nålen i armen. Det visade sig vara lite meckigt och även den tillkallade narkossköterskan fick trixa lite innan nålen väl satt där den skulle.

Nu har vi ätit lunch och sitter i solen med varsin glass. Snart ska vi tillbaka till mottagningen för ett ultraljud och inskrivningssamtal med läkaren. Då hoppas vi få reda på om jag får sova kvar natten efter operationen. Det ryktas att yngsta dottern får ett enkelrum. Håll tummarna för det…

Och – hon är superduktig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s