Inskriven på avdelning

Nu är då yngsta dottern inskriven på avdelningen och har faktiskt fått enkelrum där en säng har förberetts även för mig. Det blir först imorgon natt vi sover där eftersom hon har permission hemma över natten.

Ultraljudet på hjärtat såg bra ut och vi fick till och med höra att klaffarna såg väldigt fina ut.

Nu har jag släppt av dottern på torget där hon skulle träffa sina kompisar och jag sitter på farstubron med en kopp kaffe. Snart kommer lite folk och vi ska grilla och äta tårta så det blir lite firande av min födelsedag i alla fall…

(fick se ett helt fantastiskt blommande träd utanför Sahlgrenska som jag bara måste få visa…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s