Träning för att skingra tankarna

Jag visste att dagen idag skulle vara lite jobbig och även att morgondagen kommer att bli det så jag bestämde mig att jag bara måste klämma in onsdagsträningen på Bluewater innan allt drog igång.

Visst – min prioritering ledde till att familjen gjorde en kupp. Eftersom jag fyller år idag och tänkte köra hemifrån vid sju drog de lott om att uppvakta mig på tisdagkvällen istället. Och så blev det. De sjöng och jag fick paket. Yngsta dottern var dock inte riktigt med på noterna och sade att hon minsann skulle ställa klockan och sjunga för mig på morgonen. Jag hörde hennes klocka och att hon stängde av den men henne såg jag inte innan jag åkte 🙂

Tillbaka till träningen…

När jag kom dit möttes jag av personalen på Bluewater som hade instruktioner från Mark.

Ta med varsinn matta och vikter ut på altanen och spring sedan tre varv runt Stenungsbaden som uppvärmning…

Ingen vågar säga emot en direkt order så trots att han själv inte syntes till vågade vi inte annat än att göra som vi blev tillsagda. Men ok – vädret var i alla fall på vår sida. Solen sken och Hakefjorden var så där fantastiskt blå som den är ibland.

När vi kom nerför backen mot bryggan sista varvet stod han där och sen var det bara att köra! Idag var fokus på A R M A R. Så tunga som de var på slutet har jag nog aldrig varit  med om. Vi jobbade både med 2,5 kgs vikter och med gummiband (ingen vågar ta 2:orna längre) och jag måste säga att jag själv gillar gummibanden bäst. Sen har det kanske att göra med att när vi jobbar med dem står vi så att vi ser ut över Hakefjorden…

Come on girls – let’s go for a walk!

Hoppsan – vad hände nu? Skulle vi få avsluta med att promenera ett varv? Nej, nej. Så var det verkligen inte. Ruscher uppför backen mot parkeringen. 5 stycken! Efter första var jag död, efter andra var jag dödare, efter tredje var jag dödast och sen gjorde jag två till. Säga vad man vill men han vet hur man peppar folk! Som belöning fick vi faktiskt bananer och DET var verkligen välbehövligt. Alla var vi helt slut! Men vilken träning det hade varit – och vilken utsikt vi hade haft medan vi tränade – och mina tankar var fullt fokuserade på det och inget annat.

(bilden lånad från Stenungsbadens hemsida

En reaktion till “Träning för att skingra tankarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s