Det verkar ha gått bra

Dagen släpade sig fram och vi åkte runt i Sisjön och ”fönstershoppade”. En sväng till Frölunda Torg hann vi också med. K-Rauta, h&m, Bauhaus, Clas Ohlson, Bolagret, Intersport, lindex, On Off och Media Markt. Vad jag kommer ihåg….

Vid två ringde läkaren själv. De var klara men det hade tagit längre tid än de hade räknat med. Det hade varit svårt att trigga igång hjärtrusningarna och ett tag hade de varit nära att ge upp. Då fick de igång rusningarna och kunde börja laga hjärtat och det verkar nu som de har lyckats. Peppar, peppar

När vi kom till Sahlgrenska mötte vi en uttråkad yngsta dotter som var lite trött. Nu ska hon vara sängliggande till klockan fem. Tyvärr verkar det inte som att hon får något enkelrum så jag kan inte sova kvar men hon säger att hon klarar sig själv inatt. Det är nog jag som inte klarar det 🙂

Tredje gången gillt… Och den här gången fick vi en röntgenbild på när hon hade alla slangar i sig. Det har de missat de tidigare gångerna. Bra att vi fick det när hon nu inte ska behöva opereras någon mer gång. Peppar, peppar

3 reaktioner till “Det verkar ha gått bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s