Dagens hjälte!

Eller ok då. Det finns två eller egentligen en och sen ett team. Teamet är förstås kardiologteamet på Sahlgrenska med läkaren Sigfus i spetsen som gjorde em jätteinsats idag. Mer om det kommer jag att skriva om imorgon…

Sen är det förstås yngsta dottern. Till och med Sigfus var imponerad av henne. Hon var som sagt vaken under hela ingreppet. Visst, hon dåsade till då och då men ändå. Hon var lugn, sansad och väldigt mentalt stark hela tiden. Som han sade ”hon var mentalt starkare än många vuxna – jag är imponerad”. Det säger nog inte lite 😉

Vilken kämpe hon är! Och tyvärr en besviken kämpe. Hon var tvungen att stanna kvar inatt. Ingångshålet i ena ljumsken vill inte sluta blöda och det vill de hålla koll på. Imorgon kommer hon hem. Min duktiga, starka hjälte !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s