Jaha – jaså?!

Igår när vi träffade läkaren som utförde yngsta dotterns ablation verkade allt ha gått bra och hon skulle få sluta med mediciner eftersom bedömningen var att de hade lyckats.

Idag när hon skulle skrivas ut fick vi andra besked. Under kvällen hade hjärtat tydligen halvrusat vilket vi faktiskt inte ens hade vetat om ifall hon hade fått åka hem igår (tur i oturen skulle man kanske kunna säga). Nu fick vi reda på att hon ska fortsätta med medicinerna och ska tillbaka på återbesök om en månad. Förhoppningsvis handlar det om en ren försiktighetsåtgärd men skulle det visa sig att rusningarna är kvar kanske det ändå är lagat ”tillräckligt” för att hon ska klara sig med mediciner eller så får de helt enkelt försöka igen. Men det tar vi då OM det skulle behövas.

Nu har vi lämnat Sahlgrenska och hoppas att inte behöva åka tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s