Väntan är över – MEN…

Så kom då läkaren ut ur rummet där yngsta dottern hade gjort sitt cykeltest.

Hon ligger därinne och vilar.

Sen berättade han. Det hade inte blivit någon rusning under testet men de hade ändå kunnat registrara/notera effekter av en extrabana (WPW) i viloläge. Vad betyder då det här? Tja, det vet de inte riktigt. De registreringar som hade gjorts hade inte heller följt något mönster så möjligen finns det mer än en extrabana. Om det nu skulle finnas mer än en kan det ju vara en orsak till att ablationen inte lyckades. De letade ju bara efter en extrabana.

I bilen på väg hem nämnde dottern också att hon ibland efter en rusning känner att hjärtat slår i otakt. Det har hon inte nämnt tidigare. Kanske kan det vara viktig information som kan leda till att vi får mer klarhet. Jag vet, jag börjar tänka för mycket nu. Det är lite House-varning på mig.

På tisdag ska vi träffa läkaren och tills dess kommer jag ha skrivit en lista med alla de tusen frågor som snurrar i huvudet nu. Då blir vi förhoppningsvis lite klokare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s