…lite suddig i kanten

Man kan inte vara på topp alla dagar. Idag är en sån dag när jag är supertrött. 120 mils bilkörning varav mer än hälften på lite halvhalkiga vägar bidrar säkert till det och ovanpå det även lite för lite sömn. Även om jag var hemma vid 22-tiden igår tog det ju ett tag innan jag hade varvat ner och kunde somna.

Det är inte ofta som jag funderar på hur jag ska göra med träningen men idag gör jag det. Ända sedan jag vaknade i morse har jag velat fram och tillbaka kring ifall jag ska boka av mig från skivstångspasset eller inte. Just nu känns det som om jag borde ha gjort det men nu är det för sent. Klockan sex är passet så nu kan jag inte avboka mig. Lika bra det kanske… Vem vet? Jag kanske piggnar till ordentligt. Kan det vara så att det krävs ett ordentligt träningspass för att jag ska bli lite mindre suddig i kanterna?

Ladda, ladda, ladda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s