Det här med att klaga på vädret

Det är rätt intressant att väder är ett ständigt ämne för klagomål. Alltid finns det något att klaga på. Som idag… Visst, det snöar och blåser och är ett allmänt skräpväder men det är faktiskt november. Det är ju inte direkt oväntat. Inte ens för alla som fortfarande kör med sommardäck.

Nej, vädret kan vi inte påverka så att lägga energi på att klaga på det tänker jag inte göra. Istället knäpper jag jackan hela vägen upp, drar på mig handskarna, fäller upp huvan över huvudet och tar ett djupt andetag med frisk luft. Jag vet ju att jag kan gå in i värmen sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s