En verklig inspiratör

Profil Stenungsund hade idag bjudit in till Frukostmöte på Stenungsbaden. Det är alltid inspirerande att träffa andra människor och utbyta erfarenheter med men idag slog föredragshållaren alla andra med hästlängder.

Claes Hellgren (fd landslagsmålvakt i Handboll) stod för den inspirationen. Har fångade och involverade publiken på ett fascinerande sätt och jag fick en kick av att lyssna på honom. Det kan vara lätt att tro att han pratade med utgångspunkt i idrottens värld, men det gjorde han bara till viss del. Han blandade och gav på alla plan men höll det på en nivå som varken kändes för privat eller för flummig. De filmer och bildklipp han visade var också väldigt bra gjorda.

Tema var att  varje människa kan nå hur långt som helst. Med en  stark idé, barriärbrytande mål (och delmål), gemensamma värderingar och att vi mår bra både mentalt och fysiskt tillsammans med en stor dos kreativitet kan vi nå så mycket längre än vi tror. När jag gick därifrån var jag definitivt övertygad om det. Det är ju faktiskt oftast jag själv som sätter käppar i hjulet på mig själv….

Jag fick en kick både för att jag kände att det finns  mycket jag gör rätt redan idag men även för att jag kände att det faktiskt finns saker jag kan göra för att bli bättre. Saker som jag kan påverka själv. Det gäller i arbetslivet likväl som i privatlivet.

Det är alltid spännande med ny insikt. Nu gäller det bara att göra något med den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s