Naglar – en fåfänga

Sedan jag var ungefär femton har jag tyckt att det var kul att ha fina naglar. Som tur är har jag bra sådana som dessutom växer som ogräs. Det har gått åt många flaskor med nagellack genom åren.

Även när barnen var små hade jag nästan alltid fina och målade naglar. Jag fick många kommentarer kring det och många undrade hur jag lyckades. Det finns nog inget bra svar på det förutom att jag är van vid det och att jag aldrig har slarvat med själva lackningen. Underlack, två lager med färg och överlack (gott om tid mellan lagren så att det torkar ordentligt). Det roliga är att jag nästan alltid målade naglarna i sängen när jag skulle sova. Det var ju bara att lägga händerna på täcket när jag var klar 🙂

För några år sedan började jag istället med en lite mer permanent lösning. Fransk förstärkning. Gelé eller akryl som läggs ovanpå min egen nagel (inga tippar) och som görs om ca var tredje vecka. Nu var det ett tag sedan jag gjorde dem (nästan ett år) men idag blev de fina igen och jag känner mig så där fåfängt glad över att jag gjorde dem.

Löjligt? Visst – kanske – eller egentligen inte. Jag trivs ju med det!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s