Då var det dags igen

Nu var det ett tag sedan vi var på Östra med yngsta dottern. Det har inte hänt så mycket den senaste tiden. Idag är det dock dags igen.

Hon står i kö till en ny hjärtoperation  och innan dess vill hennes läkare samla så mycket information som möjligt. Idag ska hon därför kopplas upp på en 48-timmars ekg. Den är portabal så hon ska ha den på sig och med sig i allt hon gör. Allra helst ska hon träna också. Egentligen skulle hon kopplats upp på den redan för tre veckor sedan men då kom en influensa och en öroninflammation i vägen.

Om en stund åker vi till Östra och på fredag ska hon dit igen för att ta bort den. Innan den tas bort har hon förhoppningsvis både tränat handboll och varit på spinning. Jag hoppas att det de får ut ur maskinen är bra material som ökar chanserna för en lyckad ablation…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s