Uppkopplad dotter

Yngsta dottern bär nu runt på en bandspelar-EKG och har elektroder fästa på sig. Det ska hon har i 48 timmar så på fredag är det dags för ett återbesök  på Östra igen. Det känns lite konstigt att hoppas att hon ska få många hjärtrusningar under de här dagarna. Till och med fel. Ändå är det det vi vill få – många registreringar så att det finns massor med information till den kommande operationen. För visst är det så att det är i år som hennes hjärtfel lagas? Förra året och de försöken lägger vi bakom oss…

Nu har hon åkt iväg till handbollen, för dagen iklädd lite andra kläder än hon vanligen har när hon tränar. Inte för att det syns på utsidan, utan det är under som det har blivit lite specialare för att inte bandspelaren ska hoppa runt. Tajt linne, bandspelaren, ytterligare ett tajt linne och sen en t-shirt… Vi pratar lager på lager på lager 🙂

Imorgon ska hon spinna tillsammans med maken och det tillsammans med dagens handbollsträning borde ge de registreringar som vi hoppas på.

Det hoppas jag innerligt. Håll tummen!

En reaktion till “Uppkopplad dotter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s