…och så en magnetröntgen på det

Yngsta dottern väntar ju tid för sin tredje ablation på ett år – den fjärde totalt sett – och för ett tag sedan var hon uppkopplad på EKG-bandspelare i två dygn. Den information som de lyckades få ut då ska nu kompletteras med en magnetröntgen av hjärtat så nu är en remiss på det skickad och det är för oss att vänta på när det blir av. Hur som helst ska det inte påverka kötiden för ablationen negativt…

Det är tur att det är långt kvar till påsk. Det som hägrar för yngsta dottern då är Rödspätte Cup i Fredrikshamn. Klart hon vill kunna följa med och spela då. Det håller jag alla tummar för att hon kommer att kunna. Eller – det finns inte ens på min karta att hon inte skulle kunna det :-). Påsken ligger ju ändå i slutet av april i år.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s