Hjärtligt mail

Det kom ett mail från yngsta dotterns hjärtläkare:

Vi har diskuterat hennes fall ett par gånger med anledning av Holterundersökningen ni skickade in. Som ni har förstått så är hennes rytmrubbning lite mer komplicerad än vad som är vanligt. Dels så är den väldigt besvärlig att få igång på labbet och dels är den väldigt snabb när hon inte är medicinerad. Inför nästa ablation vill vi ha så mycket information som möjligt för att öka sannolikheten att lyckas. Jag har därför beställt en magnetkameraundersökning (MR) av hjärtat. Syftet med den undersökningen är att försäkra sig om att det inte finns någon bakomliggande hjärtmuskelsjukdom. Vi har inte haft tecken på det på ultarljud men i vissa fall är MR känsligare. Denna undersökningen kommer inte att fördröja datumet för ablation.

Ok?

Nåväl – vi (läs hon) är i goda händer. Vi känner oss trygga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s