Bra dagar är det gott om

Alla dagar är bra. Om vi bara väljer att fokusera på det som är bra i dem.

Idag väljer jag att fokusera på att jag fick prata med min guddotter. Hon berättade att sommaren kommer när hennes mamma fyller år, så nu vet jag det. Jag fokuserar på att jag har ett inspirerande jobb och att jag lär mig nya saker varje dag. När jag åkte och hämtade min lunchsushi var det vår i luften och det snöade inte när jag åkte hem från jobbet. Och det finns mer som var bra idag.

För visst är det sådant vi ska fokusera på. Det som är bra. Inte det som en kort stund inte är det. Det går ju över…

Tycker att mottot varje dag ska vara att göra sig en bra dag! Varje dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s