Förbereder mig

På båtmässan i vintras hade tidningen Praktiskt Båtägande en tipsbrevlåda. Man skulle tipsa dem om uppslag på ämnen på artiklar de kunde ha med i tidningen. Jag kunde inte låt bli. Var ju bara tvungen att tipsa dem om ett ämne jag hade velat läsa om.

Tjejer som seglar!

Det jag menar är inte tjejer som tävlingsseglar eller tjejer som seglar till Antarktis, även om det är häftigt i sig. Nej – jag menar tjejer som är som jag. Som tillsammans med sin parter har en segelbåt och som själv vill och försöker ge sig ut och segla. Vi som vågar lämna han som från början var den som kunde det här med segling i land. Där varken tävling eller det extrema är drivkraften. Bara att våga själv.

De gillade idén och i morgon träffar jag tillsammans med två andra tjejer från min tjejseglingsbesättning en journalist från tidningen. Hur spännande som helst!

Var vi ska ses? I båten så klart!

4 reaktioner till “Förbereder mig

    1. Precis – så behöver det inte vara. När ett gäng grabbar ger sig ut och grabbseglar är det ingen som hissar på ögonbrynen men säger jag att jag ska ut och tjejsegla då blir det OJ!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s