Valparna fem veckor gamla

Efter beskedet i fredags att en av valparna inte fanns längre var det skönt att få åka och hälsa på dem. Vi har fortfarande en valp och vi börjar nog få en favorit 🙂 även om alla är fullkomligt bedårande underbara. De hade försökt tajma att valparna skulle vara pigga och lekiga men så missade vi färjan med typ en minut så när vi väl hade slagit oss ner i gräset i deras trädgård somnade de en efter en. Istället för massor med bus så blev det mys och lite bus när de sedan vaknade. Vi kan väl säga så här, jag är glad att mina sandaler täckte hälsenan :-). Lilla Gun fick ett jättetag där och hängde liksom kvar en stund…

Här kommer lite nya bilder:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s