Med andra ord

I fredags utökades familjens spelförråd med spelet ”Med andra ord”. Till saken hör att i vår familj spelas det inte spel sådär jätteofta. De finns allt för många som är dåliga förlorare. Jag förstår inte alls varför det är så men så vinner jag ju alltid också 🙂

Spelet som nu införskaffades av maken, ivrigt påhejad av framförallt mellandottern, heter Med andra ord och går ut på att beskriva en ordbricka för din lagkamrat med just andra ord. Du får alltså inte säga vilket ordet är. Givetvis finns det stressmoment med och allt sker på tid…

Jätteroligt! Det åker helt klart med ut i båten i sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s