Sintra är nu sex veckor gammal

Tiden går och valparna blir äldre och äldre. Nu är de redan sex veckor stora och fulla med bus. Idag lyckades vi även att träffa dem vakna och alldeles underbart busiga. Mellandottern fullkomligt attackerades av alla som skulle bitas och busa med henne.

Precis som vid alla tidigare besök var det ”vår” valp. Gun (Sintra) som var framme hos oss först och idag verkade det som att hon också visste att vi hörde ihop. Hela hon viftade med när svansen gick som en elvisp 🙂 Snart är hon hemma hos oss. Snart.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s