Guldkant på helgen

Lillebror med familj har varit och hälsat på och det är lika roligt varje gång. Jag vidhåller att jag tycker att de bor alldeles för långt bort… Det hade varit ännu roligare att träffa dem oftare och kunna följa småtjejerna på ännu närmre håll.

Idag hade vi tänkt oss ut för att fiska krabbor men väder och vind satte käppar i hjulet för det. Det är nog bättre att småtjejernas första möte med krabbor, musslor och att ligga på magen på en brygga och ha flytväst på sig sker i bättre väder. Åtta grader och snålblåst är inte direkt njutbart. Istället tog vi en promenad mellan olika lekplatser runt om där vi bor.

Trots att vi inte ses så ofta är det alltid stora kramen direkt när vi ses. Blyghet? Inte då… full fart gäller. Idag när de skulle åka hem igen märkte jag dock något nytt. Äldsta lilltjejen (min guddotter) kröp upp i famnen på mig och kramade hårt, hårt, länge, länge. Det var som att hon förstod att det skulle dröja tills vi sågs igen. Lilla lilltjejen (makens guddotter) är nog inte gammal nog att förstå det än men goa kramar ger även hon 🙂 även om hon inte har tid att var stilla särskilt länge. Jag saknar dem redan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s