Trött jag? Javisst!

Vissa dagar är man (läs jag) bara hur trött som helst. Nu skulle säkert någon då vilja säga något om att det inte är konstigt eftersom vi har en valp hemma. Grejen är bara att valpen är en sömntuta. Sintra sover i vanliga fall från halvtio/tio till sju/halvåtta utan att vakna på natten. Det är alltså inte hon som håller mig vaken på nätterna.

Inte heller beror det på att jag går och lägger mig för sent. Det har blivit så att när Sintra somnar går även resten av familjen och lägger sig och det är en timme tidigare än förut…

Kan det kanske bero på att jag inte har kunna träna på en månad? Hostan är inne på slutklämmen men har inte riktigt släppt taget än och att träna har varit helt uteslutet. Eller beror det helt enkelt på att det kroppen börjar känna att det är dags för semester snart…?

Mest tror jag faktiskt att det beror på den uteblivna träningen så kanske att jag skulle börja våga mig på en promenad i lite raskare tempo ikväll. Kanske… Eller så sover jag lite mer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s