Jag klippte till ett microsimkort

Med en ny iPhone4 i handen och ett gammalt minisimkort (det nya microsimkortet ska komma om ”några dagar”) kliade det lite i fingrarna. Skulle jag våga klippa om det gamla så att det passade till min nya mobil? Internet is my friend och jag hittade den här mallenhttp://macbloggen.se

Tänka tänka, fundera fundera. Jag bestämde mig för att göra ett försök. Det fanns ju liksom inte mycket att förlora. Jag kunde inte använda telefonen som det var och skulle jag inte lyckas skulle det ju ändå komma ett nytt kort med posten om några dagar så jag klippte till J och lyckades. Telefonen, förlåt iPhonen gick igång som den skulle och tur är väl det för än har det inte kommit något nytt kort med posten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s