Sintra – en livsfarlig vakthund

De har legat i hårdträning med Sintra här i helgen. Hon är nu en livsfarlig vakthund. Man riktigt ser hur farlig hon är… eller inte….

Jag fick ett varm välkomnande av Sintra (och övriga familjen) när jag kom hem. De hade nog saknat mig på riktigt 🙂 De moderna kompostgallren har nu också förökat sig och i trädgården finns en hage. Det kommer ta ett tag att hägna in hela trädgården med hönsnät (!) så det här blir jättebra. Sintra kan nu var lös ute och leka av sig och det märks att hon gillar att vara ute. När hon vill och är på humör och inte är för trött kommer hon när man ropar på henne och har man en godis (korvbit) i handen sätter hon sig fint… Blir hon trött, lägger hon sig nära eller på någon av oss och somnar. Hon är helt ljuvlig och snart har hon bott hos oss i en vecka. Konstigt att det känns som om det varit mycket längre.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s