Äntligen kan vi fira!

För två år sedan kom yngsta dottern hjärtfel tillbaka. Ett hjärtfel som hon opererades för första gången när hon var sju. Då trodde vi att vi aldrig mer behövde gå igenom den persen någon mer gång.

Vi hade fel! Det blev en ny pers!

Idag, tre operationer senare, blev hon friskförklarad och det känns så skönt! Skönt att det är över, skönt att hon nu mår bra och också skönt att idag förstå att det inte var samma hjärtfel som hon opererades för när hon var yngre. Då fixade de ett AVNRT och nu något som kallas WPW. Båda ger fö samma symptom. Att det handlar om två olika saker gör också att risken för det att komma tillbaka är mindre. Jag har ju hela tiden trott att det var samma sak men har alltså nu förstått att det inte var det. Väldigt skönt är det!

Det är klart att vi ska fira det här! Vi började med varsin glass på Östra (som givetvis landade på min vita klänning) och ska fira mer. Jag har bara inte riktigt bestämt mig för när och hur. En sak är säker – det ska firas ordentligt!

Yngsta dottern är dagens hjälte och hon delar säkert med sig av den utmärkelsen till alla som varit med och fixat henne! 🙂

20110628-161031.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s