Lite tyngre, lite jobbigare

Jag brukar ju rekommendera mina motionärer att våga lägga på mer vikter på sina stänger på mitt pass så idag när jag gick på Skivstångspasset med intervall bestämde jag mig för att följa mitt eget råd. Istället för 22,5 kg + stången blev det 25 kg + stången.

Det kändes kan jag berätta. Rätt ok men också tufft. Framförallt var det tufft för ryggen. Jag kände rätt väl var min skada sitter om man säger så. Men – skam den som ger sig. Det blir nog samma vikter nästa vecka, men inte på passet jag leder – där måste jag ju kunna prata samtidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s