Som vilken söndag som helst

Det har verkligen varit en intensiv dag idag. Det har handlat om läxläsning, ommålning av vägg, städning, koppelträning (hunden), båtmeck och avslutningsvis innebandy.

Jag ljuger inte om jag säger att jag tidigare har spelat innebandy högst fem gånger i mitt lov så jag var lite nervös för hur det skulle gå. Resten av tjejerna hade ju åtminstone varit igång sedan i september.

Det började bra. Jag glömde klubban hemma…

Efter det kunde det bara bli bättre och det blev det. Riktigt mycket bättre till och med. Det var buskul och även jag fick till några riktigt snygga mål så nu funderar jag allvarligt på ifall det är för sent för en proffskarriär, fast kanske inte….

Nästa söndag missar jag tyvärr men söndagen efter kommer jag stå där, och då med egen klubba. Spännande förresten att jag höll klubban tvärtemot vad jag borde. Från höger till vänster, jag är ju inte vänsterhänt!?

20111106-221333.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s